Sneller vinden wat je nodig hebt met het vernieuwde NDFR

Denk mee over de research oplossing van de toekomst. Je krijgt gratis toegang tot alle inhoud en functionaliteiten van de bètaversie van het nieuwe NDFR. Door deelname aan het testpanel zorg jij dat het nieuwe NDFR relevant is en aansluit bij de fiscale praktijk. Sdu innoveert samen met jou.

Meld je nu aan voor ons testpanel

Let op: er is slechts plek voor 100 deelnemers

 

Deelname aan ons testpanel

Je wilt de hoogste adviesstandaard behouden en hebt duiding nodig op het juiste moment. Door deelname aan het testpanel krijg je de volledige toegang tot alle inhoud en functionaliteiten van de bètaversie van het nieuwe NDFR (deze zal steeds verder uitgebreid worden). In ruil daarvoor vragen we een beperkte hoeveelheid van je tijd.

Jouw feedback wordt erg gewaardeerd. Zo bepalen we samen hoe het NDFR van de toekomst eruitziet.

Geef je nu op!

Meld je aan en ontvang als eerste gratis toegang tot alle inhoud en functionaliteiten. Jíj zorgt dat het nieuwe NDFR nog relevanter is en aansluit bij datgene dat je als fiscalist nodig hebt.

Aanmelden testpanel

Heb je vragen over jouw deelname?

Wie zoeken jullie?

De doelgroep voor het testpanel bestaat uit fiscaal adviseurs (junior, medior of senior) werkzaam bij fiscaal advieskantoren met 20+ medewerkers. Tevens zoeken we medewerkers werkzaam bij de belastingdienst, fiscaal advocaten en mensen uit de rechterlijke macht.

Hoeveel tijd kost mij dit?

We benaderen je één keer in de drie weken met een korte vragenlijst of praktijkopdracht. Dit kost 10 minuten van je waardevolle tijd en je kunt deze uitvoeren op eigen gelegenheid en op elke gewenste locatie. Daarnaast vragen we je één keer in de zes weken mee te doen met een (telefonisch) interview van 45 minuten. De doorlooptijd van dit traject is tot eind oktober. Tijdens de deelname aan het testpanel behoud je uiteraard als abonnee toegang tot het huidige NDFR.

collegas achter scherm

Het is gratis. Zijn mijn gegevens veilig?

Ja, je gegevens zijn veilig bij ons. We gebruiken ze alleen voor de interpretatie van het gebruikersgedrag in het nieuwe NDFR en om eventueel contact op te nemen voor verdere verdieping van ons begrip. We gebruiken je gegevens niet voor commerciële aanbiedingen.

Mijn collega wil ook meedoen. Kan dat?

Je collega kan zichzelf aanmelden via deze website. We kunnen niet garanderen dat je collega wordt geselecteerd voor de proefperiode.

Het is tijdelijk. Wat gebeurt er na deelname aan het testpanel?

Na de proefperiode sluiten we de gratis toegang tot de testversie van NDFR. Het is geen abonnement en wordt dus ook niet verlengd, betaald of onbetaald.

Ik ben al klant van NDFR. Wat nu?

Dat is geen probleem. Je kunt gewoon meedoen. Je behoudt jouw eigen inlog voor het huidige NDFR.

Ik ben al klant van een concurrent van NDFR. Wat nu?

Dat is geen probleem. Je kunt gewoon meedoen.

Ik wil me afmelden. Hoe doe ik dat?

Stuur een mail naar ndfrinnoveert@sdu.nl. Wij verwijderen vervolgens jouw account.

Met wie mag ik contact opnemen?

Voor vragen over het testpanel kun je ten alle tijden contact opnemen met ndfrinnoveert@sdu.nl. Voor vragen over je huidige abonnement en/of toegang kunt je contact opnemen met jouw accountmanager.

Ik wil me aanmelden voor het testpanel! Hoe doe ik dat?

Registreer hier

Nieuwsgierig, maar geen tijd voor het testpanel?

Ben je nieuwsgierig geworden, maar is het lastig om tijd vrij te maken voor deelname aan het testpanel en wil je wel op de hoogte blijven van wat NDFR doet? Meld je dan aan voor onze NDFR Innoveert-nieuwsbrief. Hierin houden we je maandelijks op de hoogte van de status van het project en leggen we situaties aan je voor waarover je kunt meedenken. Ook krijg je een sneak preview van de lay-out en functionaliteiten die het nieuwe NDFR ondersteunen.

Aanmelden NDFR Innoveert-nieuwsbrief

NDFR, hét kennisplatform voor fiscaal experts

473 redacteuren en commentatoren staan elke dag weer garant voor de beste kwaliteit van onze informatie. Tot in detail compleet, 100% betrouwbaar en altijd actueel. Daarnaast is NDFR het meest gebruiksvriendelijke kennisplatform voor fiscaal experts. Optimaal aangesloten op jóuw praktijk. Voor fiscalisten die het beste willen voor hun klanten, zonder waardevolle tijd te verliezen. Voor jou dus.

Lees meer over NDFR